Villers La Ville Abdij / Abdij van ruïnes villers la ville België — Stockfoto ... : De abdij van villers werd in 1146 gesticht, als dochterabdij van clairvaux.

Villers La Ville Abdij / Abdij van ruïnes villers la ville België — Stockfoto ... : De abdij van villers werd in 1146 gesticht, als dochterabdij van clairvaux.. De abdij heeft ook een hopakker aangelegd die er historisch was en een bijenstal. Op zo'n 40km van brussel ligt een nog vrij even wat geschiedenis over deze abdij. De abdij ligt in het hart van een bewaard gebleven natuurlijke omgeving met het bois d'heez, het bois de l'ermitage, de vallei van de thyle en zijn 150. Het voorstel van de abdij om een twintigtal van zijn meest suggestieve sculpturen te presenteren, past in de traditie, eigen aan folon, om zijn werken te confronteren met de schoonheid van een historische omgeving en hun reactie op het licht en de seizoenen te zien. We starten met een bezoek aan de abdij.

En dan zijn er nog de vele tentoonstellingen en rondleidingen die de abdij. Af en toe zijn er ook voorstellingen en tentoonstellingen op de site. Het voorstel van de abdij om een twintigtal van zijn meest suggestieve sculpturen te presenteren, past in de traditie, eigen aan folon, om zijn werken te confronteren met de schoonheid van een historische omgeving en hun reactie op het licht en de seizoenen te zien. Gesticht in het diepste punt van de vallei van thyle door sint bernardus in 1146, is het een van de eerste dochters van de abdij van clairvaux. #abbaye #abdij #abbey #abbayedevillers #belgique #belgie #belgium #brabantwallontourisme #beautifulbelgium.

MIJNVRIJETIJDSBLOG: De Ruine van de abdij van Villers-la ...
MIJNVRIJETIJDSBLOG: De Ruine van de abdij van Villers-la ... from 3.bp.blogspot.com
#abbaye #abdij #abbey #abbayedevillers #belgique #belgie #belgium #brabantwallontourisme #beautifulbelgium. Klik op de kleine foto's om ze te vergroten, klik op de grote foto raf van den eynde: En dan zijn er nog de vele tentoonstellingen en rondleidingen die de abdij. Ik ben een prachtige ervaring rijker, dat is het minste wat je kan zeggen! Het voorstel van de abdij om een twintigtal van zijn meest suggestieve sculpturen te presenteren, past in de traditie, eigen aan folon, om zijn werken te confronteren met de schoonheid van een historische omgeving en hun reactie op het licht en de seizoenen te zien. Gesticht in het diepste punt van de vallei van thyle door sint bernardus in 1146, is het een van de eerste dochters van de abdij van clairvaux. De abdij ligt in het hart van een bewaard gebleven natuurlijke omgeving met het bois d'heez, het bois de l'ermitage, de vallei van de thyle en zijn 150. 26 photos · 6,413 views.

4:18 cybo interactive 54 427 просмотров.

We starten met een bezoek aan de abdij. De abdij ligt in het hart van een bewaard gebleven natuurlijke omgeving met het bois d'heez, het bois de l'ermitage, de vallei van de thyle en zijn 150. Het voorstel van de abdij om een twintigtal van zijn meest suggestieve sculpturen te presenteren, past in de traditie, eigen aan folon, om zijn werken te confronteren met de schoonheid van een historische omgeving en hun reactie op het licht en de seizoenen te zien. Ik ben een prachtige ervaring rijker, dat is het minste wat je kan zeggen! Gesticht in het diepste punt van de vallei van thyle door sint bernardus in 1146, is het een van de eerste dochters van de abdij van clairvaux. Af en toe zijn er ook voorstellingen en tentoonstellingen op de site. En dan zijn er nog de vele tentoonstellingen en rondleidingen die de abdij. Ontdek de abdij van villers, een opmerkelijk goed bewaard gebleven oude cisterciënzerabdij, maar ook een nieuw cultuurcentrum waar tal van evenementen plaatsvinden. Zij getuigen van het dagelijkse leven van deze religieuzen, die hun. Klik op de kleine foto's om ze te vergroten, klik op de grote foto raf van den eynde: Foto door johan mares (@belgiumview) transept. De abdij van villers (frans: In 1146 verlaten een abt, twaalf monniken en vijf lekenbroeders, op verzoek van de heer van marbais en.

26 photos · 6,413 views. De geschiedenis van de villers abdij gaat terug tot de 12e eeuw wanneer cisterciënzer monniken van de abdij van clairvaux uitgezonden werden om een tweede abdij in. 4:18 cybo interactive 54 427 просмотров. Klik op de kleine foto's om ze te vergroten, klik op de grote foto raf van den eynde: Wij ontdekken de geschiedenis van de abdij via het dagelijks leven van die buitenissige kloosterlingen.

Abdij Villers-la-Ville VILLERS-LA-VILLE foto
Abdij Villers-la-Ville VILLERS-LA-VILLE foto from www.belgiumview.com
Het bureau van toerisme, tevens de inkom van de abdij, verkoopt een kaart met 14 bewegwijzerde wandelingen in de buurt. In de moulin de villers genieten we van een uitgebreide maaltijd aperitief: Founded in 1146, the abbey was abandoned in 1796. De abdij van villers werd in 1146 gesticht, als dochterabdij van clairvaux. Wij ontdekken de geschiedenis van de abdij via het dagelijks leven van die buitenissige kloosterlingen. Yesterday at 9:03 am ·. Af en toe zijn er ook voorstellingen en tentoonstellingen op de site. Gesticht in het diepste punt van de vallei van thyle door sint bernardus in 1146, is het een van de eerste dochters van de abdij van clairvaux.

Af en toe zijn er ook voorstellingen en tentoonstellingen op de site.

In de moulin de villers genieten we van een uitgebreide maaltijd aperitief: Klik op de kleine foto's om ze te vergroten, klik op de grote foto raf van den eynde: #abbaye #abdij #abbey #abbayedevillers #belgique #belgie #belgium #brabantwallontourisme #beautifulbelgium. De abdij ligt in het hart van een bewaard gebleven natuurlijke omgeving met het bois d'heez, het bois de l'ermitage, de vallei van de thyle en zijn 150. Foto door johan mares (@belgiumview) transept. Ik ben een prachtige ervaring rijker, dat is het minste wat je kan zeggen! Wij ontdekken de geschiedenis van de abdij via het dagelijks leven van die buitenissige kloosterlingen. Mis de nacht van het circus niet, het openluchtspektakel in de zomer of stemmen onder de sterren. Op zo'n 40km van brussel ligt een nog vrij even wat geschiedenis over deze abdij. De abdij van villers (frans: From 70 huizen to 258 appartementen, find a unique house rental for you to enjoy a memorable holiday or a weekend with your family and friends. Most of the site has since fallen into ruins. De abdij heeft ook een hopakker aangelegd die er historisch was en een bijenstal.

In de moulin de villers genieten we van een uitgebreide maaltijd aperitief: We starten met een bezoek aan de abdij. Ontdek de abdij van villers, een opmerkelijk goed bewaard gebleven oude cisterciënzerabdij, maar ook een nieuw cultuurcentrum waar tal van evenementen plaatsvinden. Het voorstel van de abdij om een twintigtal van zijn meest suggestieve sculpturen te presenteren, past in de traditie, eigen aan folon, om zijn werken te confronteren met de schoonheid van een historische omgeving en hun reactie op het licht en de seizoenen te zien. De abdij heeft ook een hopakker aangelegd die er historisch was en een bijenstal.

Abbaye de Villers, Villers-la-ville - TripAdvisor
Abbaye de Villers, Villers-la-ville - TripAdvisor from media-cdn.tripadvisor.com
From 70 huizen to 258 appartementen, find a unique house rental for you to enjoy a memorable holiday or a weekend with your family and friends. Af en toe zijn er ook voorstellingen en tentoonstellingen op de site. In de moulin de villers genieten we van een uitgebreide maaltijd aperitief: Deze tijdloze site is één van de meest volledige van europa, een echo van 860 jaar geschiedenis en kennis op alle domeinen. Most of the site has since fallen into ruins. En dan zijn er nog de vele tentoonstellingen en rondleidingen die de abdij. Ontdek de abdij van villers, een opmerkelijk goed bewaard gebleven oude cisterciënzerabdij, maar ook een nieuw cultuurcentrum waar tal van evenementen plaatsvinden. In 1146 verlaten een abt, twaalf monniken en vijf lekenbroeders, op verzoek van de heer van marbais en.

De abdij heeft ook een hopakker aangelegd die er historisch was en een bijenstal.

Foto door johan mares (@belgiumview) transept. Op zo'n 40km van brussel ligt een nog vrij even wat geschiedenis over deze abdij. From 70 huizen to 258 appartementen, find a unique house rental for you to enjoy a memorable holiday or a weekend with your family and friends. In 1146 verlaten een abt, twaalf monniken en vijf lekenbroeders, op verzoek van de heer van marbais en. Sedert juni van dit jaar loont het absoluut de moeite om de abdij van villers te komen herontdekken. Gesticht in het diepste punt van de vallei van thyle door sint bernardus in 1146, is het een van de eerste dochters van de abdij van clairvaux. Klik op de kleine foto's om ze te vergroten, klik op de grote foto raf van den eynde: Af en toe zijn er ook voorstellingen en tentoonstellingen op de site. We starten met een bezoek aan de abdij. Most of the site has since fallen into ruins. De abdij van villers werd in 1146 gesticht, als dochterabdij van clairvaux. Het bureau van toerisme, tevens de inkom van de abdij, verkoopt een kaart met 14 bewegwijzerde wandelingen in de buurt. De abdij ligt in het hart van een bewaard gebleven natuurlijke omgeving met het bois d'heez, het bois de l'ermitage, de vallei van de thyle en zijn 150.

De abdij ligt in het hart van een bewaard gebleven natuurlijke omgeving met het bois d'heez, het bois de l'ermitage, de vallei van de thyle en zijn 150 villers-la-ville. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook